هموروئید (Hemorrhoid) یک جزء فیزولوژیکی بدن است که همه افراد به صورت طبیعی و مادرزادی در خود دارند. هموروئید حدود یک تا یک و نیم سانتی متر بالاتر از مقعد قرار دارد که به صورت یک پاکه یا دکمه است. این عضو، عروقی است که در این ناحیه قرار دارد و وجود آن برای کنترل دفع مدفوع انسان لازم است. در حالت کلی بیماران به این ذهنیت به متخصص مراجعه می کنند که بیان می کنند به بیماری هموروئید دچار شده اند. به طور معمول هر مشکلی که در ناحیه مقعد و نشیمنگاه ایجاد شود، از سوی عموم بیماران و متاسفانه درصد بالایی از پزشکان به اشتباه هموروئید اطلاق می شود. این سوالات جواب های علمی دارند که لازم است افرادی که درگیر این مشکلات هستند از آن آگاهی یابند. با ما همراه باشید تا به پاسخ آن ها برسید.

بیماری هموروئید چیست؟

همورویید به خودی خود بیماری محسوب نمی شود و همان گونه که ذکر شد، بودن آن برای کنترل دفع لازم است. بیماری هموروئید بحث جدایی دارد و هموروئیدها در حالت طبیعی داخلی هستند و بیرون نمی زنند. حال اگر بیماری هموروئیدی برای فردی ایجاد شود می تواند علائم و عوارضی برای بیمار ایجاد نماید. به این صورت که باعث خونریزی شود و این خونریزی در مواردی ممکن است بسیار شدید باشد به این صورت که حتی بیمارانی وجود دارند که، نیاز به تزریق خون های مکرر دارند و به دنبال وجود بیماری هموروئیدی است. در برخی افراد باعث خارش مقعد می شود یا دچار بیرون زدگی می گردد. اگر در هموروئید لخته ایجاد شود باعث درد در بیمار می شود. به این نکته توجه داشته باشد که همورویید در حالت معمول درد ندارد و اگر در پاکه های عروقی ، لخته خون ایجاد شود می تواند برای بیمار درد ایجاد کند. این درد عمدتا برای چند روز است و بعد از گذشت سه تا پنج روز درد از بین می رود.

در مورد رشد بیش از حد باکتری های روده کوچک بیشتر بدانید.

علائم بواسیر
علائم بواسیر یا هموروئید

چگونه به بیماری هموروئید مبتلا می شویم؟

برای اینکه کسی به بیماری هموروئید مبتلا نشود باید روند دفع مدفوع مختل نباشد. به این معنا که لزوما تنها یبوست باعث ایجاد هموروئید نمی شود بلکه حتی اسهال نیز می تواند این مشکل را ایجاد نماید. افرادی که به مدت طولانی در حالت نشسته هستند و یا ایستاده و بدون حرکت هستند نیز احتمال ابتلا به این بیماری را دارند و افرادی که فشار داخل شکم به هر علتی بالا رود می توانند دچارهمورویید شوند. خانم هایی که به ناچار مجبور به برداشت رحم می شوند، بارداری ها و یا زایمان های مکرر بخصوص اگر طبیعی انجام شود، مشکلاتی را برای افراد ایجاد می کند. مطمئنا با کنترل موارد ذکر شده می توان از بیماری هموروئید پیشگیری کرد و هر چه دفع مدفوع مناسب تر باشد، احتمال ابتلا فرد به این بیماری کمتر می شود.

در مورد درمان بیماری سلیاک بیشتر بدانید.

علائم هموروئید یا بواسیر چیست؟

بواسیر یا هموروئید علائم مختلفی دارد که می توان با وجود این علائم به وجود بواسیر پی ببرید:

  • احساس درد، خارش، ترشح مخاطی بعد از هر بار اجابت مزاج
  • نمایان شدن برجستگی در ناحیه مقعد
  • خونریزی در هنگام اجابت مزاج، گاهی ممکن است این خون به صورت رگه هایی در زمان اجابت مزاج دیده شود و یا بعد از اجابت مزاج خون به مقدار کمی از ناحیه مقعد چکه  کند.
  • بعد از اجابت مزاج فرد احساس کند که روده او به صورت کامل تخلیه نشده است.

در مورد اقدامات پس از جراحی کولون و رکتوم بیشتر بدانید.

بیماری هموروئید

انواع هموروئید

  • هموروئید داخلی
  • هموروئید خارجی

هموروئید خارجی

هموروئید خارجی برآمدگی نرمی در اطراف دهانه ی مقعد است. گاهی اوقات ممکن است حالتی به نام هموروئید ترومبوزه رخ دهد. در این وضعیت یک لخته خونی ایجاد شده و آن برآمدگی سفت می شود. هموروئید خارجی موجب درد و سوزش و خارش شدید مقعد می شود.

هموروئید داخلی

این نوع از هموروئیدها زیر خط دندانه ای مقعد هستند. در قسمت فوقانی تر با آندودرم و در قسمت پایین تر با پوست پوشیده شده اند. همورویید داخلی خیلی دردناک نیست اما ممکن است که حین عمل دفع خونریزی کنند. گاهاً تا اندازه ای ملتهب می شود که به خارج دهانه ی مقعد کشیده می شود، این وضعیت سقوط و پایین آمدن هموروئید نامیده می شود. بواسیر یا هموروئید  یکی از مشکلات شایع در بین افراد است که مشکلات بسیاری را با خود به همراه دارد و تقریبا می توان گفت از هر دو نفر یک نفر از بواسیر رنج می برد. به سیاهرگ هایی که گشاد می شوند و در مقعد و یا روده راست قرار دارند بواسیر یا هموروئید  گفته می شود. بواسیر هم می تواند در مجرای داخلی مقعد دیده شود و هم می تواند در مدخل مقعد رویش کند، که بواسیر خارجی نام دارد.  گاهی ممکن است سالها از وجود بواسیر در نواحی داخلی و یا خارجی مقعد بگذرد و فرد متوجه آن نشود.

بهترین روش درمان بواسیر

هنگامی که فرد مبتلا به بیماری هموروئید (بواسیر) می شود انتخاب اینکه چه درمانی برای شرایط او مناسب است سخت می شود و شاید در مورد بیماری خود اطلاعات لازم را نداشته باشد. بهترین پزشک متخصص بواسیر با توجه به شرایط بیمار و وضعیت بیماری چندین راه حل به فرد پیشنهاد می دهد که در مورد هر کدام و مزایای آن توضیح می دهد. حال بیمار می تواند انتخاب نهایی را داشته باشد. البته بهتر است تا جای امکان به توصیه پزشک در انتخاب روش درمان هموروئید عمل نمایید. انتخاب بهترین روش درمان بواسیر کمی دشوار است، پزشک بعد از انجام معاینات و بررسی های لازم در صورتی که روش های درمانی دارویی و محافظه کارانه در درمان بواسیر موثر نباشد جراحی هموروئید را پیشنهاد می کند. درمان بواسیر با کمک جراحی با استفاده از روش های مختلفی انجام می شود؛ جراحی بواسیر با کمک لیزر یکی از محبوب ترین راهکارهای درمانی می باشد زیرا لیزر می تواند تمام انواع بواسیر را درمان کند و محدودیت ندارد.

دکتر سامان ستوده نیا فوق تخصص بیماری های کولون و رکتوم است . برای برقرای ارتباط می توانید با شماره های 88776292 – 88775549 تماس حاصل فرمایید .

 

درمان هموروئید با لیزر

درمان بواسیر با استفاده از لیزر می تواند مزایای بسیاری را همراه داشته باشد که عبارتند از:

  •  بیمار درد کمتری را تحمل می کند.
  • درمان هموروئید با  لیزر یکی از روش های بی خطر و ایمن است زیرا در طی انجام آن دود و بخار ناشی از تجهیزات جراحی وجود ندارد، همین امر می تواند  این روش را  در دسته روش های درمانی کاملا بی خطر و ایمن قرار دهد.
  • بعد از انجام لیزر نیاز نیست بیمار در بیمارستان بستری شود و می تواند همان روز به منزل برگردد و استراحت کند.
  • به دلیل انکه در طی  این روش نیاز به انسداد عروق خونی است در نتیحه این روش درمان با حداقل میزان خونریزی انجام می شود.

تقریبا این روش درمانی همورویید با حداقل عوارض همراه است و در طی این درمان آسیبی به سایر بافت ها وارد نمی شود. میزان موفقیت در این روش درمان بسیار بالا است و به دلیل آنکه خونریزی در این روش حداقل میزان را دارد، بعد از جراحی تنها  نشانه های بسیار کمی از جراحی بر جای می ماند.

تفاوت سیگموئیدوسکوپی و کولونوسکوپی در چیست؟

در انیمیشن زیر می توانید روش جراحی لیزر هموروئید را ببینید:

درمان هموروئید با روش رابربند

 در طی این روش با کمک باندی پلاستیکی جریان خون در زائده ی هموروئید قطع می شود و در نتیجه سبب از بین رفتن  آن در مدت زمان کوتاهی می گردد این روش درمان تنها برای بواسیرها در ناحیه داخلی مقعد مورد استفاده می باشد و در صورتی که بواسیر در وضعیت حاد و پیشرفته باشد کاربردی ندارد. بیمار در طی این روش درمان درد بسیار زیادی را تحمل می کند، اما در بیشتر موارد دیده شده است که این روش از انجام بسیاری از جراحی ها که می تواند عوارضی با خود داشته باشند جلوگیری کرده است. این روش درمان با بی حسی موضعی و به صورت سرپایی در مطب پزشک  انجام می شود. مزیتی که این روش درمانی هموروئید دارد این است که بعد از این عمل، بیمار دوران نقاهت کوتاهی را طی می کند و در نتیجه از عوارض بعد از جراحی تا حد قابل توجهی می کاهد، همچنین  در روش رابربند هزینه کمتری پرداخت می شود.

معایب درمان

اگر بخواهیم معایب این روش درمان را نام ببریم می توانیم موارد زیر را لیست کنیم:

  • درمان بواسیر با رابربند درد بسیاری دارد.
  • فرد بعد از بستن باند پلاستیکی احساس پری در ناحیه مقعد می کند که  این احساس کمی ناخوشایند و آزار دهنده است.
  • ناتوانی در دفع ادرار در این روش می تواند از معایب آن باشد.
  • گاهی بروز عفونت در ناحیه مقعد دیده می شود.

بهتراست برای به حداقل رساندن این معایب، بعد از بستن باند پلاستیکی  با مصرف مایعات و ملین های فراوان از یبوست جلوگیری کنید.

درمان هموروئید با استاپلر یا هموروئیدوپکسی

 در این روش درمانی متخصص کولورکتال با استفاده از دستگاه بافت هموروئیدی از بین می رود. در این روش با انسداد عروق خونی سبب کوچک شدن زائده هموروئید و در انتها سبب از بین رفتن آن می گردد.

به دلیل آنکه در این روش درمانی پزشک دخالت کمتری دارد در نتیجه درمدت زمان کوتاهی انجام می شود، می توان گفت زمان مورد نیاز برای این روش درمانی حداقل 30 دقیقه است، فرد بعد از درمان دوران نقاهت کوتاهی را سپری می کند و در نتیجه بیمار درد کمتری را تحمل می کند.

هزینه درمان هموروئید

بعد از درمان بواسیر با استاپلر فرد ممکن است دچار عوارض زیر شود  که البته این عوارض طبیعی و گذرا است:

  • مبتلا شدن به عفونت در ناحیه مقعد
  • خونریزی
  • زخم های ایجاد شده در ناحیه مقعد سبب تنگی مقعد می شوند.
  • بعد از درمان  ممکن است فرد احساس پری بعد از اجابت مزاج تا چند روز پس از جراحی داشته باشد.

هر جراحی همراه با عوارضی است در نتیجه باید با مراقبت های ویژه بعد از جراحی این عوارض را به حداقل برسانیم و دوران نقاهت را کوتاهتر کرد.

بعد از انجام هموروئیدوپکسی نیاز است تا مراقبت های ویژه ای اعمال شود تا  میزان موفقیت در این روش را افزایش دهیم. این مراقبت ها عبارتند از:

  • نیاز  است تا با مصرف آنتی بیوتیک ها و مسکن ها از عفونت در ناحیه مقعد تا حد امکان جلوگیری کنید.
  • معمولا بعد از مصرف دارو های مسکن فرد درهنگام راه رفتن و پایین آمدن از تخت  کمی حالت خواب آلودگی و گیجی دارد، در نتیجه بهتر است برای پایین آمدن از تخت و یا راه رفتن از یک فرد کمک بخواهید.
  • برای پیشگیری از یبوست بهتر است در رژیم غذایی خود مصرف مایعات و سبزیجات را افزایش دهید.
  • مصرف پماد ها و داروها برای کاهش درد طبق دستور پزشک اجرا شود.
  • مراجعه منظم به پزشک برای بررسی وضعیت شما بعد از درمان هموروئید الزامی است.

درمان هموروئید با هموروئیدکتومی

یکی از روش های سنتی درمان هموروئید جراحی هموروئید به روش هموروئیدکتومی است که امروزه به جزء موارد بسیار پیشرفته این بیماری از این روش استفاده نمی شود. بیشتر افراد به دلیل ترس از تیغ جراحی، بیهوشی و عوارض آن اغلب از انجام جراحی برای درمان بواسیر امتناع می کنند.  در زمان های گذشته تنها روش درمان برای بواسیر های حاد و وخیم جراحی بواسیر بود اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی روش های مختلفی برای درمان بواسیر وجود دارد که  دیگر نیاز نیست بیمارعوارض بعد از جراحی را تحمل کند. درمان هموروئید با لیزر یکی از این روش های درمانی می باشد که نیاز به بستری شدن در بیمارستان ندارد و بدون هیچ گونه عوارضی فرد می تواند از بیماری بواسیر رهایی یابد. درمان هموروئید به روش اسکلروتراپی، درمان به روش کرایو و لیزردرمانی، جایگزین های بسیار موفقی برای درمان بواسیر با استفاده از جراحی می باشد.

درمان بیماری هموروئید

 

مراقبت های لازم بعد از جراحی هموروئید

هر جراحی نیاز به مراقبت های ویژه ای دارد تا عوارض بعد از آن را به حداقل برساند، روش درمان با کمک جراحی تقریبا یک روش درمانی تهاجمی محسوب می شود در نتیجه لازم است  تا مراقبت های ویژه ای انجام شود تا عوارض ناشی از جراحی به حداقل برسند. در بیمارستان بعد از جراحی مسکن های بسیاری را به بیمار تجویز می کنند نا فرد بعد از به هوش آمدن درد کمتری را احساس کند.

  • مصرف مسکن ها و دارو های تجویز شده می تواند در روند بهبودی تاثیرات مفیدی داشته باشد.
  • رژیم غذایی سالم که می تواند از بروز این عوارض تا حد قابل توجهی بکاهد.
  • حمام نشسته در آب گرم  روزانه می تواند درد را به میزان قابل توجهی بکاهد.
  • در هنگام اجابت مزاج به هیچ وجه فشار وارد نکنید.

موفقیت بعد از جراحی  به مراقبت های بعد از جراحی نیاز دارد، لازم به ذکر است که بعد از جراحی هم امکان بازگشت بواسیر وجود دارد پس بهتر است با پیروی از دستورات و تجویزات پزشک احتمال بازگشت بواسیر را به حداقل برسانید.

هزینه درمان هموروئید

هزینه درمان هموروئید بسته به حاد بودن مشکل، درمان پیشنهادی و تخصص پزشک متفاوت می باشد. به جهت اطلاع از جزئیات باید مورد معاینه قرار بگیرید.

کلام آخر

هموروئید، عروقی است که در روده قرار دارد و وجود آن برای کنترل دفع مدفوع انسان لازم است. در صورتی که احساس کنید که دچار مشکل در این ناحیه هستید باید هرچه سریعتر به متخصص مراجعه نمایید.

دیدگاه ها

  1. عباس - ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ در ۰۸:۱۴

    سلام هموروئید دارم حدود 10 سال است که این مشکل رو دارم دیگه تحمل ندارم کمکم کنید؟

    پاسخ
    • drsotoodeh - ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ در ۰۸:۳۴

      سلام تمام افرادی که ناحیه مقعد دارند از نظر خودشون و خیلی از پزشک ها مشکلشون همورویید ولی باید ویزیت و معاینه شوید تا مشکل مشخص بشه و درمان بشه هیچ گاه خود بیمار نمی تواند بگوید که همورویید دارم .

      پاسخ
      • یوسف زاده - ۱۴ مهر ۱۳۹۷ در ۱۹:۰۳

        سلام ببخشید نوع حاد هم با لیزر عمل میشود؟

        پاسخ
        • drsotoodeh - ۱۶ مهر ۱۳۹۷ در ۰۷:۲۱

          سلام بعضی از انواع هموروئید را می توان با لیزر عمل کرد اما ادعایی که تبلیغات می کنند درمان هموروئید با لیزر با این شرایطی که می گویند واقعیت ندارد زیرا همه ی هموروئید ها نیاز به درمان ندارند و همه را نمی توان لیزر انجام داد حتماً معاینه و شرح حال لازم است و بعد تصمیم گرفت که اقدام به جراحی نیاز است یا نه ؟ و یا این که لیزر به شما کمکی خواهد کرد یا خیر .

          پاسخ
  2. حمید - ۲۵ مهر ۱۳۹۷ در ۲۱:۴۷

    سلام آقای دکتر من عمل هموروئید کتومی انجام دادم الان بعد از چند روز از عمل درد شدیدی مخصوصا موقع اجابت مزاج دارو و بعد از دفع تا یک ساعت درد شدید طاقت فرسایی رو تحمل می کنم این وضع من تا کی به این شکل ادامه داره ?آیا این وضع من طبیعیه ؟موقع دفع سوزش بسیار شدیدی دارم و احساس می کنم دریچه روده بسیار تنگ شده.لطفاذراهنماییم کنید چه کنم از این شرایط دردناک خلاص بشم

    پاسخ
    • drsotoodeh - ۹ آبان ۱۳۹۷ در ۰۸:۰۹

      سلام ، علل های مختلفی می تواند داشته باشد به طور مثال یک مرد جوان دردهای بیشتری دارد نسبت به خانمی که مسن تر است و اسفنکتر های ضعیف تری دارد به هر حال تنگ قاعدتاً نشده در طی چند روز ، ممکن است جز عوارض های عمل هموروئید تنگی موضع باشد ولی تنگی به این سرعت ایجاد نمی شود بهتر است شما از آب گرم و مسکن های موضعی ، مسکن های خوراکی حتی تزریقی می توان استفاده کرد به خصوص اگر مرد جوانی هستید و اندام عضلانی داشته باشید شل کننده های عضلانی کمکتان خواهد کرد معمولاً دو هفته ی اول درد بیشتر است ولی همه ی افراد مثل هم نیستند.

      پاسخ
  3. زهرا محمدی - ۱۰ آذر ۱۳۹۷ در ۲۳:۲۲

    من بعد اجابت مزاح یه برامدگی اندازه نخود کوچیک تر در ناحیه بیرون مقعد دارم کا با خارش زیاد همراه هست درد و.خون ریزی تا حالا به هیچ عنوان نداشتم ایا بواسیر یا شقاق هست؟

    پاسخ
    • drsotoodeh - ۱۴ آذر ۱۳۹۷ در ۱۰:۱۷

      سلام
      هم می تواند بواسیر باشد و هم شقاق و یا حتی تشخیص های دیگر در این حدی که شما اطلاع دادید برای تشخیص کافی نیست .

      پاسخ
  4. مرضیه - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۲

    سلام آقای دکتر چندی پیش احساس فشار در ناحیه مجرای واژن داشتم. در سونوگرافی مثانه، رحم، تخمدان و کلیه ها هیچ مشکل خاص و پرولاپس هم نبود و آزمایش عفونت ادرار هم منفی. با مراجعه به پزشک زنان هم همه چیز سالم تشخیص داده شد. در کولونوسکوپی تشخیص سه برجستگی کم تا متوسط همورویید داخلی داده شد. هنوز بعضی اوقات غیر از علایم هموروئید احساس پری و سنگینی در مجرای واژن را دارم آیا این مربوط به تورم هموروئید داخلی ست؟ متشگرم

    پاسخ
    • drsotoodeh - ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ در ۱۰:۰۳

      سلام
      خیر ارتباطی ندارند

      پاسخ
  5. مهدیه - ۱۱ آبان ۱۳۹۸ در ۱۳:۱۴

    سلام و عرض ادب
    من زائده گوشتی تقریبا به اندازه ی نصف بند انگشت در کنار مقعدم دارم وقبلا کوچیکتر بود،نزدیک به 15 ساله . فقط 7 سال پیش یکبار با یبوست شدید کمی خونریزی داشتم و گاهی کمی خارش داه ولی غیر از اون هیچ مشکل دیگه ای نداشتم و ندارم منتها به خاطر ظاهرش میخواستم درمان کنم.به نظرشما راهی برای حذف زائده گوشتی با لیزر هست؟ و در صورت برداشتن زائده آیا احتمال برگشتش هست؟ ممنون میشم پاسخ بدین

    پاسخ
    • drsotoodeh - ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ در ۰۹:۵۹

      سلام، بله با لیزر می شود زائده رو برداشت. اما اینکه امکان برگشتش هست یا نه نیاز به معاینه است

      پاسخ
  6. محدثه - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ در ۱۱:۵۲

    اقاي دکتر من ب علت زايمان خيلي سختم 8ماهه که دچار 2زاعده هموروعيد درجه4 اما کوچک شدم.از قطره ام جي و شياف انتي هموروعيد نيز استفاده کردم.ميشه بگين مناسب ترين روش براي درمان من چيه؟ليزر يا…؟

    پاسخ
    • drsotoodeh - ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ در ۱۰:۴۴

      سلام اگر فقط زائده است و دردی وجود ندارد. تنها راه برداشتن زائده ها از طریق لیزر و سایر روش هاست.
      اگر درد هم دارید باید علت درد درمان شود. به هر حال نیاز به معاینه حضوری دارید.

      پاسخ
      • ترانه - ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۱:۲۵

        سلام من شقاش داشتم یک هفته عمل کردم درد یا خونریزی ندارم فقط یه بیرون زدگی هس میخاستم ببینم طبیعی یا خیر

        پاسخ
        • drsotoodeh - ۲۸ مهر ۱۴۰۲ در ۲۲:۱۲

          با سلام. شما باید مورد معاینه قرار بگیرید. لطفا با شماره های 02188776292 – 02186081463 جهت دریافت تایم ویزیت تماس بگیرید.

          پاسخ
  7. سپیده - ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ در ۱۸:۴۵

    سلام خسته نباشید، مادر من چند سال پیش هموروییدشو عمل کرد.
    الان باز تو اون ناحیه درد داره زمان دفع!
    چه کاری باید انجام داد؟

    پاسخ
    • drsotoodeh - ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ در ۱۰:۲۳

      سلام، بیمار شما حتما باید معاینه شوند.

      پاسخ
  8. ARiYa - ۲۰ آبان ۱۳۹۹ در ۱۱:۴۱

    با سلام

    جناب دکتر بنده احتمالا دچار هموروئید داخلی هستم. بیش از 10 سال میشه شاید. دیگه واقعا تصمیم به جراحی دارم. قبلا بدون خونریزی با دست جا میرفت ولی جدیدا سخت تر شده و گهگاهی دچار خونریزی میشم.
    سوالم اینه که دوران نقاهت بیماری چقدره و اینکه آیا من میتونم یه مسافت حدودا 4 ساعته رو بعد از جراحی تو ماشین برگردم شهرستان؟

    با سپاس

    پاسخ
    • drsotoodeh - ۸ دی ۱۳۹۹ در ۱۱:۲۶

      سلام، اولا اینکه شما باید معاینه بشوید و نوع بیماری و روش درمانی مشخص شود.
      و مسئله بعد مسافتی که شما دارید در افراد مختلف و در نوع عملی که انجام می شود در هر فردی متغییر است و قبل از معاینه نمی توان جواب مشخصی داد.

      پاسخ
  9. زهرا - ۷ مرداد ۱۴۰۰ در ۱۰:۳۱

    سلام، آیا امکان داره بیردن زدگی که به علت لخته خون ایجاد شده و بنفش رنگ هست و یکم حالت سفتی داره درمان باشه، این بیرون زدگی اگر دفع اجابت مزاج راحت انجام بشه بعد چند روز به داخل برمیگرده اما به محض اینکه کمی اسهال حتی بشم، دوباره بیرون زدگی پیدا میکنه، من تازگی به پزشک متخصص کولورکتال مراجعه کردم و گفتن عمل کردن عوارض زیادی داره و مورد شما حاد نیست که بگم عمل کنین، یک ژل و داروهای ملین و …به من دادن، حالا سوالم این هست آیا من همین روند درمان رو ادامه بدم، یا اینکه بهتره از روشهای جراحی با لیزر و … استفاده کنم، آیا واقعا جراحی با لیزر عوارض طولانی مدت مثل بی اختیاری نداره؟ چون همه میگن خیلی راحته،
    (اولین بار که به جراح عمومی مراجعه کردم، با یه معاینه خیلی سرسری گفتن بیا الان جراحی کن، که من چون توی مطب بود قبول نکردم.)اگر روش تایید شده ای هست آیا توی بیمارستان هم انجام میشه یا خیر، و اینکه آیا پزشکای متخصص هم اینکارو انجام میدن؟

    پاسخ
  10. جان پناه - ۳ مهر ۱۴۰۲ در ۱۴:۰۲

    برای درمان شقاق یا بواسیر یا همروئید باید یک عدد نوار بهداشتی یا پارچه تمیز را برداشته شود و در قسمت پشتی سرکه سفید ریخته شود سپس به لباس زیر متصل شود و اینکار هر روز تکرار شود یا روزی بیست دقیقه در محلول دو سوم لیوان آب و یک سوم سرکه سفید نشسته و بعد از آن اطراف مقعد ویتامینe مالیده شود.

    پاسخ
    • drsotoodeh - ۲۸ مهر ۱۴۰۲ در ۲۲:۱۵

      با سلام. شما باید مورد معاینه قرار بگیرید. لطفا با شماره های 02188776292 – 02186081463 جهت دریافت تایم ویزیت تماس بگیرید.

      پاسخ

ارسال دیدگاه

تماس سریع